Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Re: Re: Kosovo - Smutná - Doleček

tak za prvé - kdo udělal ten seznam? A proč UCK je vyškrtnuté a třeba Kurdská strana pracujících bojující za nezávislý Kurdistán je označovaná za teroristy?

hmm taky pěkný argument, jak říkáte dřív měli USA za cíl bojovat s komunismem a když tento padl tak se objevil islám. Jaké to štěstí, že se našel nový nepřítel, že?

To je taky dost dobrý a teď mi řekněte: UCK bojují za svůj národ a IRA, ETA, Kurdové nebo Hamás? Ti snad nebojují za svůj národ a právo na sebeurčení?

No to právě dělá naše vláda, dívá se jen jedním směrem a se zatajeným dechem sleduje jak se v čem součastná vláda USA rozhodne. Pokud řekne, že tento čtvereček je černý, tak to Topolánek bude opakovat i kdyby se jednalo o bílé kolečko. To je ten anální alpinismus. Dřív jezdili Gottwald s Husákem pro rady do SSSR, dnes jezdí Topolánek s Vondrou pro instrukce do USA.

Jaké Kosovo bojuje x let za samostatnost. To jen jedno z mnoha etnik (Kosovští Albánci) usulovali o odtržení od Srbska a připojení k Albánii. Jestli znáte aspoň trošku historii, tak Vám nebude asi cizí pojem Kosovské pole. A mimochodem víte o tom, že Vámi opěvované UCK masakrovalo i ty kosovské Albánce, kteří byli proti odtržení?

Je pravda, že zločiny páchali obě strany, ale Váš argument, že nedokázali Srbové zajistit celistvost svého území a neudělali nic pro multietničnost Kosova je pěkná kravina. Copak nevíte, že před 10 lety NATO bez mandátu OSN bombardovalo Jugoslávii, aby přinutilo pravidelnou jugoslávskou armáda se stáhnout z Kosova a následně správu (nebo protektorát) nad Kosovem převzalo a řídilo právě NATO? Tedy pod hlavičkou OSN.

A ten Mnichov byla stejná zrada západních demokracií na tehdejším Československu jako je dnes zrada na Srbsku. Proto Mnichov 1938 = Kosovo 2008

Taková jsou fakta

Pavel Smetana
Zhlédnuto 1211 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press