Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re a ještě jednou Re: Jste chudaci

Zdravím Vás pane Gregore , pardón, zdravím Tě Martine (když jsi navrhnul tykání). Tak předně nemám dredy, nehulím a nenosím oblečení ze second handu, nepatřím mezi nižší sociální třídu(nebo jak to nazýváš), na brigády nechodím protože peněz mám dostatek i bez nich a mnou dosažené vzdělání odpovídá mému věku. Ostatní odpůrci radaru,alespoň ti, které osobně znám, rozhodně nemají nejnižší vzdělání, jsou to převážně studenti VŠ, ale myslím, že to není zas až tak podstatné. Jejich sociální postavení a finanční zázemí detailně neznám a na rozdíl od tebe mu nepřikládám žádný velký význam. V tom se asi zásadně rozcházíme. Z tvých příspěvků je patrné, že hodnoty ,které považuješ za důležité jsou auta, plastické modifikace a milenky. Myslím, že ve světě máš naprosto minimální cenu. Píšeš, že jsi na sobě pracoval. Pravděpodobně asi málo, takže pracuj na sobě dál, abys pochopil, že tyto věci jsou naprosto podružné.
Ptáš se co mi vadí na USA a na radaru? Na USA nic. Vadí mi americká zahraniční politika, která nemá žádný respekt a ohledy k lidským právům (přikládám jim větší váhu, než obleku od Armaniho, ale to ty asi nepochopíš). Mé Ne radaru je zároveň Ne této agresivní politice.
Lidem v USA nic nezávidím, já jsem spokojen s tím jak žiju, takže se nepotřebuju vybijet na ostatních. Mám rozhodně pro co žít. V mém včerejším článku byla velká nadsázka. Jak píšeš "až to tady bude vypadat jako tam", tak se moc těším až tu budeme mít Ku-Klux-Klan, elektrické křeslo a cenzuru.
Zhlédnuto 1487 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press