Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Jste chudaci

Martin Gregor, 11.12.2007

Článek reaguje na:
Kryštof Kreisinger - Re: Jste chudaci

Musim rici,ze jsem Vas prispevek moc nepochopil,jestli to myslite ze srandy ze patrite do skupiny fetaku,myslim,ze by jste takovy prispevek nezvladl napsat
Nicmene v nem mate pravdu ze vetsina odpurcu radaru jsou z te nejnizsi socialni vrstvy a s nizsim vzdelanim.
Musim se omluvit za predchozi formulaci o krasnych lidech v americe,mel jsem spis rici vice upraveny s vice plastikama a snahou vypadat co nejlepe.
Vim,ze to do teto diskuse nepatri,ale kdyz se nad tim trosku! zamyslite tak ano-proc panuje v tech nejchudsich zemi sveta a mezi nizsi socialni tridou protiamericka nalada? Protoze jim vsichni tyhle chudaci zavidi,az se zacnou vsichni lidi tady chovat tak jako tam,tak to tady bude vypadat jinak.
Kdyz si v americe koupite drahe auto a velky dum,tak od ostatnich padne jedina otazka-Co mam udelat pro to abych mel stejne auto a dum?
Co se stane v cechach? Vetsina lidi se vas zepta kde jste to ukrad,nebo jeste lepe vam to v noci poskrabou a posprejujou fasadu.
KDYZ BY PRESTALI PROTESTOVAT KOMUNISTI A FETACI KTERI JEN NEMAJI PRO CO ZIT TAK SE POTREBUJI VYBIT NA OSTATNICH TAK TADY ZBYDE PROTI RADARU JEN HRSTKA LIDI Z VESNIC KDE MAJI BYT RADARY UMISTENE A TEM JA ROZUMIM,PROTOZE BYCH HO TAKY NECHTEL MIT VEDLE SVEHO DOMU,ALE URCITE SE MISTO NAJDE
Ahhh,
tak jsem se kouknul na Vas nebo bych spis mel rici tvuj profil,a zjistil jsem ze jsi studentik,to by me zajimalo proc ti zakladny a USA vadi?
Vis,kdyz mi bylo 15 tak jsem byl mozna na stejne urovni jako ty,ale zacal jsem na sobe moc pracoavat a z nuly jsem se dostal mezi nejvetsi elitu,mam 3 luxusni auta,kazdy den mam jinou milenku,a za hodinu si vydelam to co ty na brigade za rok.
Tak kdo je tady chudak a kdo ma na svete cenu? Vyhuleny drdar s oblecenim ze sekace s Favoritem a v posteli tlustou fetacku nebo ja nadprumerne intelegentni,krasny,s oblekem od Armaniho s Porsche a s nejlepsima modelkami v posteli? Hmmm?
Zhlédnuto 1513 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press