Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: A ještě k tomu experimentování pane Nováku

Uctivá poklona Libore Zichu

Děkuji za Vaši podporu, ani nevíte, jak si každého, kdo přijímá mé myšlenky vážím. Víte, máte pravdu, plýtvám zbytečně energií a to je jen tím, že poslední dobou pracuji dvacet hodin denně a už mi to leze na mozek, tudíž, pak nad takovými pitomci( nevím, jak už je nazvat), vylítnu nekontrolovatelným a tvrdým stylem.

Víte, jsem z toho velmi nešťastný, jsem upovídaný vodnář, tudíž mi nedělá problém navazovat v životě stále a stále nová přátelství, známosti, kontakty, ale zároveň musím od lidí přijímat velmi smutné příběhy, které pramení z mozaiky dnešní špatné a amorální doby, vytvářené špatnými jedinci.

Zde je jeden smutný případ mé známé:
Viz: listina práv

Článek 30
(1) Občané mají právo na přiměřené hmotné zabezpečení ve stáří a při nezpůsobilosti k práci, jakož i při ztrátě živitele.



Mám známou, je jí 56 let, pracuje za osm tisíc čistého, bydlí v bytě pod soukromníkem, stará se o svoji devadesátiletou nemocnou maminku.

Až ji maminka zemře, nebude mít po zaplacení nájmu na nic, nájem platí těch rovných osm tisíc, je toto právo na důstojné dožití ve stáří?

Toto je důsledek, šizení většinově Všech zaměstnavatelů, vůči odvádění poctivých daňí státu, víme o čem mluvím, že?

A podobných, stejných příběhů, slyším dnes a denně.

Víte, já bych se na toto mohl vybodnout, měl bych začít psát filmový scénář, leč jsem před dvěma lety slíbil lidem z Prahy 10, kterých je přes tři tisíce, že jim do dalších voleb seženu Mirky Dušíny k vytvoření nové politické strany.

Víte, co je i problém, že já nevím, kde je mám sehnat, nikomu nevěřím, všude samí hovado, už nevěřím skoro ani svojí matce, to jsme to dopracovali viďte?

A důsledkem toho je právě nárůst blbců v poslední době střetávajíc se s moji osobou, já v životě po umrtí mého nejlepšího kamaráda, jsem si život tak vytřídil, že jsem se snažil si do života nevpouštět blbce, leč teď vůči mému slibu přes ně doslova denně zakopávám.

Ano, Libore, také leč jsem nikdy nevolil, šel bych zvolit jako většina stranu ODS z důvodu nejmenšího zla a výsledek víme a vidíme.

Ke Klausovi se již nevyjadřuji, měl jsem ho za chytrého člověka se srdcem na pravém místě, leč posledních deset let nevím, co si o tomto pánovi mám myslet, nejvíce mě uškodil s jeho výroky ohledně oteplování.

Teď tu důvěru ztrácí ještě více, kvůli podanému trestnímu oznámení a o historicky morálně pošpiněné volbě prezidenta ani radši nemluvím, musel bych být sprostý.

Dám na Vás Libore a uvidíme a musíme doufat, zatím nám nic nezbývá.

Mějte se moc fajn a nejen vy

A vy, myslím zbytek slušných lidí v tomhletom kocourkově, kterým ještě zbyla trocha národní hrdosti a patriotství.

Nejsem pobožný, ale zakončím to parodicky americkým heslem:

Bůh, ochraňuj Českou republiku,( nebo ten malý nerozkradený zbyteček)
Zhlédnuto 1414 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press