Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: A ještě k tomu experimentování pane Nováku

Lukáši,
myslím, že zbytečně plýtváte energii na něco, co nemůžete změnit. Myslím tím neplodnou diskuzi, která pak končí osobním osočováním.

Ta energie pak chybí jinde. Lépe je použít energii opět na nějakou akci, kdy by se sešlo opět více lidí. Ohánět se výzkumy veřejného mínění nebo odhady, je nepřesvědčivé.
Jedinné, co je průkazné, je množství lidí na ulici, které je vidět a slyšet.

Myslím, že to co děláte, je dobrá věc. S vaší vizí Světa bez válek a násilí se ztotožňuji. Nechci to tady rozebírat. Teď je bohužel období, kdy můžete mít pocit, že působení Zla se vyhrocuje. Je to jen soboj Světla s Tmou. A každý z lidí se přidává na jednu ze stran. A mnoho lidí je taky zmatených a neví,co se děje a neví na kterou stranu. Možná ty strany ani nedovedou odlišit. A je třeba se na toto dění dívat více z nadhledem. I to, co na první pohled vypadá zle, má nějaký význam. I ti "lidé", které Vy vidíte jako zlé, plní nějaký svůj úkol a dělají svému okolí dobrou službu. Vedou nás k většímu uvědomění.

V zásadě není žádný člověk zlý nebo špatný, neboť v každém z nás je DObro. Jen to Světlo je zaházeno hromadou špíny.
Lidé nejsou špatní, jsou jen nevědomí. S tím nic nenaděláme, můžeme je jen respektovat a nechat být tam, kde jsou. Každý máme zodpovědnost sám za sebe. Nemůžeme změnit nikoho, můžeme změnit jen sami sebe.

Nevím, kdo je pan Aleš Novák. Vnímám jen to, co píše a podle toho si tvořím názor. Proč přišel diskutovat na tyto stránky mně není jasné. Je to třeba proto, že rád do všeho šťourá. Je pro radar a tak si třeba řekl, že vleze mezi jeho odpůrce a trochu je bude svými reakcemi na jejich příspěvky naštvávat a taky odvádět pozornost od podstatného a brát energii.

Třeba je to nějaký provokatér, jako třeba ten, který nesl americkou vlajku s hákovým křížem nebo ten, který byl v ruské uniformě a s ruskou vlajkou. Takoví se snaží zdiskreditovat iniciativu občanů v očích veřejnosti prostřednictvím závislých medií, která se toho velice ráda ujmou.

Vždyť jistě víte, že i mezi studenty v roce 1989 při jejich demostracích byly provokateři z řad Stb. A celá ta sametová revoluce byla sametová jen proto, že reformní křídlo komunistů se dohodlo na předání moci tak, aby svoji moc a vliv v novém režimu udrželi !

A proč byla přijata metoda kuponové privatizace, kterou prosazoval tehdejší ministr financí V. Klaus ? Vždyť tyto věci se dávno před revolucí připravovali v prognostickém ústavu a připravovalo je i ekonomické odd. Stb v čele s kapitánem Dušanem Třískou, který byl Klausův první náměstek (Klaus byl také evidován ve svazcích Stb).
A taky touto metodou byli odstaveni skuteční investoři se skutečnými penězi jen proto, aby byli podniky předány lidem, kteří peníze neměli a mohli později firmy rozkrást.
Politika je obrovská špína.

Nejprve tuto zemi drancovali komunisté a po roce 89 opět komunisté převlečení za pseudokapitalisty. A vazby mezi vládnoucími elitami pořád trvají. Proto musel být V. Klaus znovu zvolen, aby mocenské vazby zůstaly zachovány.

Zpočátku jsem byl veliký sympatizant a volič ODS v čele s Klausem. Když však ODS spolu s CSSD uzavřely Opoziční smlouvu, s ODS jsem skončil. Byl to podvod na voličích.
A Klause sleduji už dlouho. Jeho chování, vystupování, názory a činy. Škoda pro ČR, že bude ještě nějakou dobu sedět na HRadě.

Pro dnešní politiky je služba občanům, republice prázný pojem. Je to jen boj o moc a o svoje postavení. Občany snad mají skutečně za ovce. Bohužel občané se tak i chovají.
Myslí, že to vyhrají svým nezájmem a rezignací na sledování politky. A na to politici čekají, nezájem jim vyhovuje, žádný odpor. A koho volit ? Nenacházím žádný subjekt, kterému bych mohl dát hlas. MOžná, že se jednou splní, Lukáši Vaše vize a funkcích zasednou lidé jiné generace a myšlení.
Zhlédnuto 1576 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press