Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Nejvyšší čas zvolit prezidenta, který bude hájit zájmy lidu

Politikum a politické strany není to samé pane Bezáku. Politické strany jsou jen jedním z protagonistů politického systému.

Pokud chcete dělat občanské hnutí a pokud má být důvěryhodné, mělo by být apolitické. Mluvčí Nezakladnám je člen HS, na těchto stránkách navrhujete prezidenta HS atd. Tohle prostě zavání, ať se Vám to líbí nebo ne.

A nevím přoč bych měl něco dělat. Jsem proti referendu. Naše republika je zastupitelská demokracie, s čím co z toho vyplývá. Čili rozhodující jsou zastupitelé. Nejsem ani v Dánsku a ani ve Švýcarsku, kde jsou prvky přímé demokracie tradičním prvkém politického systému.

Pokud by tedy už měl být zaveden institut referend, měl by se nejprve začít uplatňovat na lokálních úrovních a po té přesouvat výš a výš až na cccelonárodní rovinu. neboť lidé by se nejprve měli referendum ohmatat, vědět jak s ním pracovat a naučit se odpovědnosti. A ne se nechat strhnout jedním občanským hnutím a konec.

Čili nazavrhuji vše, zavrhuji nezakladnám, a ty vaše argumenty a prezentace všech věcí okolo můj názor na radar změnili, byl jsem poměrně nerozhodnutý. Ale už jen proto abych byl proti tomuto sdružení, stavím se do polohy PRO radar.
Zhlédnuto 1388 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press