Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Děkuji za pravdu o radaru

Vážený L.L., hluboce se mýlíte, že je diskuze o radaru nesmyslná. Spíše lze řící, že někteří účastnící diskuze píší nebo říkají nesmysly. Logika Vašich argumentů o nesmyslnosti diskuze v návaznosti na rozdílné postoje muslimských organizací kulhá silně na obě nohy.

Lidé hlásící se k islámu, jsou rovnoprávní občané ČR tak jako křesťané, židé, jehovisté, komunisté, ekologičtí aktivisté a mnoho dalších skupin, které se sdružují z důvodu stejného vyznání či zájmů. To, že některý muslim nebo muslimská organizace zaujímá nějaký postoj a názor vůbec neznamená, že to platí plošně o všech muslimech.

Např. některé pravicové křesťanské skupiny a organizace velmi hlasitě podporují US základnu v ČR, ale mnoho jiných se k tomuto tématu vůbec nevyjádřilo. Zabývají se prostě jinými tématy. To stejné platí např. pro židovskou komunitu, kdy někteří židé podporují bezvýhradně Izraelskou politiku a jiní ji zase z mnoha důvodů silně kritizují.

Každý občan bez rozdílu má právo udělat si vlastní názor např. na zahraniční politiku USA, Izraele i ČR a neznamená to, že stejný názor musí zákonitě mít ostatní osoby stejného vyznání. Ta spousta lidí u nás odmítá radar z mnoha důvodů a je proto holý nesmysl je různě třídit a škatulkovat.
Zhlédnuto 1224 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press