Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Děkuji za pravdu o radaru

Lukáš Lhoťan, 20.5.2008
Dlouhodobě se v mediích píše o umístění americké základny v Čechách. Čeští zastánci umístěni americké základny tvrdí, že má byt obranou proti hrozbě ze strany muslimů. Jen občas se stane, že v mediích prosvitne jiné ospravedlnění.

Jak již několikrát přiznali současný ministr zahraničí a aktivisté z kruhu kolem Mladé pravice a Konzervativní strany skutečným důvodem budováni americké obrany je snaha vybudovat systém namířeny proti „hrozbě“ ze strany Ruska.

Teorii o tom, že radar je namířen proti Rusku potvrzuje nejen neustále vytahováni toho který z proruských aktivistů zrovna stoji na straně hnuti Nezakladnam, ale také neustále upozorňováni na údajné napojení na FSB potažmo KGB. Naposledy se vyznamenal bývalý komunistický funkcionář Karel Pacner, který o ruském zájmu hovořil v článku „Iniciativu Ne základnám financuje tajemný sponzor podnikající v Rusku“.

Autor toho článku se dopustil ještě malé chybičky. Je sice pravda, že proti umístěná radaru USA v ČR protestuje islámská nadace v Praze a Muslimská unie, ale převážná část muslimských organizací v ČR odmítla zasahovat do tohoto politického tématu. Také z toho důvodu, že jejich představitele moc dobře tuší že muslimská nota je zde pouze zástěrkou jiných zájmu.

Tedy děkuji za potvrzeni toho že radar a americká přítomnost v Čechách není namířena proti muslimům a tedy považuji chováni některých muslimských organizací za pokrytecké. Když neprotestuji proti americkým základnám v Kuvajtu, Saudské Arábii proč tedy protestují proti té v Čechách? Když ještě k tomu není namířena proti muslimům, ale proti Rusům?

A autorovi článku „Iniciativu Ne základnám financuje tajemný sponzor podnikající v Rusku“ děkuji, že je jedním z mála kdo vyjadřují skutečnou podstatu nesmyslné diskuze o radaru.
Zhlédnuto 1285 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press