Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Vážený pane Gregore jste fanatik

Vážený pane Gregor,

netvrdím, že jste byl vekslák, ale Váš pohled na svět je velmi zjednodušený tak jako jejich a jste velmi sebestředný, ale to je Vaše věc. Tak jako vy i já pracuji na své firmě 10 -12 hodin denně to již 13 let a nejsem žádný zbohatlík, ale to mě ani netrápí. Ovšem uráží mě Vaše škatulkování a narážky na to, že snad ten kdo není nohsledem USA (jako kdysi nám kázali o lásce k SSSR) tak je feťák, nemakačenko či vyvrhel. Jak si jinak vyložit Vaše narážky na hospodské řeči? Zařazování lidí do škatulek tu už bylo viz. Rudé právo za dob normalizace psalo o Chartě 77 jako o zaprodancích a vyvrhelech.
A k volbám pravidelně chodím a využívám právo svobodné volby. Tuto Vámi tak opěvovanou vládu závislou na moci a přeběhlické firmě Melčák-Pohanak - hlasování všeho druhu, jsem nevolil. A tato vláda nás dnes vede od EU k tomu aby se ČR přeměnila v další stát USA nebo v banánovou republiku na USA závislou. A to mi fakt vadí. Vždyť i vy píšete o ČR jako o malé zemi. Velikost země se však neměří velikostí území (to by pak největší bylo Rusko) nebo počtem obyvatel (to by zase byla Čína) nebo technologickým rozvojem (to by bylo Japonsko) nebo snad váhou měny (to by vedla EU), ale sílou myšlenek a sebedůvěrou občanů v sebe sama a vírou ve svobodu. O USA se nezajímám jen jak tvrdíte přes TV, ale je zde internet a nezávislé zdroje. Našim médiím zas tolik nevěřím. A hlavně přemýšlím o tom co nám kdo servíruje jako fakt to je tzv. kritické myšlení.
Na závěr jen toto:
Nechci být řízen a kontrolován nějakým novým velkým bratrem. Přečtěte si prosím G. Orwella - 84. Nechci tupě vzhlížek k novému zlatému teleti. Dřív to byl SSSR dnes USA. Děkuji nechci

pěkný den

Pavel Smetana
Zhlédnuto 1401 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press